شمال نیوز: عضو کمیسیون عمران مجلس٬ با انتقاد از روند روبه رشد آلودگیهای زیست محیطی درسواحل دریای خزر٬ گفت: اگر مسئولان هماکنون به داد اکوسیستم دریای خزر نرسند به طور قطع در آینده شاهد بحران جدی در سواحل و آب این دریا خواهیم بود.
محمد دامادی در گفت وگو با خانه ملت٬ تصریح کرد: انباشت زبالههای انسانی و صنعتی در حاشیه سواحل دریای خزر و نفوذ پسآبهای صنعتی و خانگی به این دریا٬ زیست بوم این منطقه را با مخاطرات جدی روبرو ساخته است.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی٬ افزود: اگر مسئولان هماکنون به داد اکوسیستم دریای خزر نرسند٬ به طور قطع در آینده شاهد بحران جدی در سواحل وآب این دریا خواهیم بود.
وی با تأکید براینکه بیتوجهی به محیط زیست خزر٬ برای وجهه ایران در مجامع بینالمللی مطلوب نیست٬ گفت: دولت تاکنون اقداماتی را در این زمینه انجام داده اما متأسفانه این اقدامات تاکنون مثمرثمر نبوده و نتوانسته آنچنان که باید مشکلات این حوزه را کاهش دهد.
دامادی افزود: سواحل دریای خزر یکی از مهمترین قطبهای گردشگری کشور است بنابراین در حاشیه سبز خزر٬ باید اقدامات جدی برای بازیافت زباله و پسماند شود.
وی٬ در مورد بیتوجهی به گردشگران دریای خزر٬ تصریح کرد: ما باید به این نکته توجه کنیم که کدام شرایط را برای گردشگران فراهم کردهایم که اکنون این توقع را داشته باشیم که گردشگر بدون هیچ پسماندی سواحل را ترک کند.
وی٬ ادامه داد: از دیگر سو در کنار بیتوجهی به محیط زیست دریای خزر٬ اجرایی نشدن تشکیل سازمان توسعه وعمران دریا و سواحل از سوی دولت به عنوان راهکار کاهش آلایندگیها در سواحل و دریاهای کشور٬ یکی دیگر از دغدغههای دوستداران محیط زیست است.
این نماینده مردم در مجلس نهم٬ در تشریح اجرایی نشدن مصوبه دولت در مورد تشکیل و اجرایی شدن سازمان توسعه وعمران دریا و سواحل٬ افزود: در حالی که دولت در ماههای پایانی عمر خود به سر میبرد انبوهی از مصوبات اجرا نشده در دولت برجای مانده که اجرایی شدن آن به دولت آینده تحمیل خواهد شد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی٬ یادآور شد: دولت آینده یکی از مهمترین اولویتهای زیست محیطی خود را باید پاکسازی زیست بوم دریاها قرار دهد.
ورزشگاههای نیمهکاره ماحصل توهمزدگی مدیران ورزشی است
عضو فراکسیون ورزش مجلس، با انتقاد از روند کند ساخت پروژههای عمرانی در حوزه ورزش، گفت: ورزشگاههای نیمه کاره ماحصل توهمزدگی مدیران ورزشی است.
محمد دامادی ضمن انتقاد از کند بودن روند ساخت ورزشگاههای کشور، توضیح داد: متاسفانه در حوزه ورزش کشور شاهد وجود پروژههای ورزشی هستیم که کلنگ احداث آنها از شانزده سال پیش خورده شده ولی همچنان بلاتکلیف مانده اند.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دلیل عمده وجود چنین بحرانی در کشور توهم زدگی مدیران ورزشی است چرا که بدون پشتوانه بودجهای و مالی وعده احداث ورزشگاههایی را به مردم میدهند که در همان ابتدای کار به خاطر فقدان بودجه نیمه کاره رها میشوند.
عضو کمیسیون عمران در مجلس نهم، ادامه داد: بی برنامهگی و تصمیمات آنی باعث شده تا امروز حجم مطالبات مردم حتی در روستاهای دورافتاده و کم جمعیت نیز افزایش یابد و مردم این مناطق نیز خواستار تاسیس ورزشگاههای اختصاصی باشند در حالی که جامه عمل پوشاندن به این مطالبات به بودجه بیش از بیست سال کشور نیازمند است.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در مجلس نهم، با اشاره به تصمیم اتخاذ شده برای اختصاص یک میلیون دلار از سوی ایران برای ساخت استادیوم در مزار شریف پاکستان، گفت: در شرایطی که ورزشگاههای کشور به دلیل کمبود اعتبار نیمهکاره مانده و به حال خود رها شدهاند این نوع رفتارها قابل توجیح نبوده و نیازمند توضیح به افکار عمومی است.
عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، افزود: وجود ورزشگاههای نیمه کاره مشکلات عدیدهای همچون بالا رفتن هزینه اتمام آنها با توجه به افزایش نرخ تورم و از بین رفتن استحکام و بنیه اولیه آنها را به دنبال دارد.
طبق آمار اعلام شده یک هزار و ۵۰۰ طرح ورزشی نیمهکاره رها شده و ساخت و ساز آن متوقف است. با وجود چنین آماری علیآبادی رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی که اکنون رئیس کمیته ملی المپیک است در اظهارنظری اعلام کرده سال ۹۲ توانایی برگزاری بازیهای المپیک و جامجهانی را خواهیم داشت./ف